• Aktiivsüsi 25 g- 100 g Kiirvaade
    • Aktiivsüsi 25 g- 100 g Kiirvaade
    • , , ,
    • Aktiivsüsi 25 g- 100 g

    • 3.909.90
    • Looduslik aktiivsöe pulber, mis on valmistatud kookospähklite koortest. Aktiivsöe pulber on peene must pulber, millel on nahalt toksiine, rasu ja mustust eemaldavad omadused. Kasutatakse erinevates kosmeetikatoodetes, nt näomaskides, akne ravis, kehakoorijates, looduslikes hambapastades jne. Nahahoolduses aitab nahalt eemaldada üleliigset mustust ja rasu, puhastades tõhusalt nahapoore. Kasutatakse ka värvainena erinevates toodetes, nt seepides, vannipallides ja paljudes teistes kosmeetikatoodetes. Annab tootele halli…
    • Vali
  • BTMS-25 emulgaator 50 g- 300 g Kiirvaade
    • BTMS-25 emulgaator 50 g- 300 g Kiirvaade
    • BTMS-25 emulgaator 50 g- 300 g

    • 3.9015.90
    • BTMS-25 on emulgaator on juukse- ja nahahooldustoodete valmistamiseks ideaalne abimees, lisaks on tal konditsioneerivad omadused. Seob vee ja õli omavahel, kuid saab valmistada ka õlivabasid tooteid. BTMS-25 emulgaator on kasutatav laialdaselt erinevates toodetes, nt kreemides, juuksemaskides ja losjoonides. Ei vaja täiendavaid kaasemulgaatoreid, et saavutada stabiilne emulsioon. Juuksepalsamites ja juustesse jäetavates toodetes annab BTMS-25 juustele hea kammitavuse, muutes need samal ajal…
    • Vali
  • Desitilleeritud vesi 1 L Kiirvaade
    • Desitilleeritud vesi 1 L Kiirvaade
    • Desitilleeritud vesi 1 L

    • 2.50
    • Destilleeritud vett kasutatakse laialdaselt erinevates kosmeetikatoodetes, nt kreemides, losjoonides, seerumites, ruumilõhnastajates jne. Võrreldes tavalise veega on destilleeritud vesi filtreerimisprotsessi tulemusel puhastatud kõikvõimalikest toksiinidest, sooladest, mikroobidest jne. Destilleeritud vesi pikendab oluliselt toodete säilivust, võrreldes tavapärase veega. Destilleeritud vesi ei ole sama mis keedetud vesi, sest keetmisel hävivad küll teatud bakterid, kuid mitte kõik mikro-organismid, mineraalid jne.
    • Lisa korvi
  • Glütserüülstearaat 100 g- 300 g Kiirvaade
    • Glütserüülstearaat 100 g- 300 g Kiirvaade
    • Glütserüülstearaat 100 g- 300 g

    • 4.208.50
    • Glütserüülstearaat on taimset päritolu, toodetud kookosest. Glütserüülstearaat loob suurepärase emulsiooni. Võib ka kasutada koos teiste emulgaatoritega. Glütserüülstearaat toimib tootes väga hea naha ja juuste niisutajana, mis annab nahale ja juustele pehmuse ja sileda väljanägemise. Kõige põhilisem- ta aitab hoida niiskust nahapinnal (k.a juuste), luues justkui nähtamatu kaitsekihi.
    • Vali
  • Hüaluroonhape 1 g- 5 g Kiirvaade
    • Hüaluroonhape 1 g- 5 g Kiirvaade
    • Hüaluroonhape 1 g- 5 g

    • 4.0013.90
    • Hüaluroonhape on ka iga inimese kehas leiduv aine, peamiselt silmade ja liigeste ümbruses. Kasutatakse peamiselt väga heade niisutavate omaduste tõttu, mis suudab niiskuse siduda ja seeläbi säilitada. Taimset päritolu, valmistatud fermentatsiooni teel. Hüaluroonhape on kosmeetikas väga populaarne abivahend, kasutatakse nt niisutajates, juuksepalsamites, silmaümbruse kreemides ja näoseerumites. Tänu oma võimele vältida niiskusekadu nahas, leidub hüaluroonhapet sageli vananemisvastastes seerumites ja kreemides. Vähendab…
    • Vali
  • Kandelillavaha 100 g- 1 kg Kiirvaade
    • Kandelillavaha 100 g- 1 kg Kiirvaade
    • ,
    • Kandelillavaha 100 g- 1 kg

    • 5.2042.00
    • 100% looduslik kandelillavaha, mida pärineb kandelilla põõsaste lehtedelt (lehed on kaetud vahaga, kasvavad peamiselt USA-s ja Mehhikos). Kollaka värvusega ja lõhna poolest sarnane teistele looduslikele vahadele. Hea alternatiiv mesilasvahale, sest tegemist on taimse tootega ning sobib seetõttu ka veganitele. Võrreldes mesilasvahaga tuleb kandelillavaha lisada vähem, sest on enda omadustelt oluliselt kõvem. Algselt kasutati kandelillavaha põhiliselt küünaldes, kuid üha enam kasutatakse…
    • Vali
  • Kitsepiima pulber 100 g- 500 g Kiirvaade
    • Kitsepiima pulber 100 g- 500 g Kiirvaade
    • Kitsepiima pulber 100 g- 500 g

    • 6.5021.90
    • Kitsepiima pulbrit kasutatakse oma rikkalike toitainete poolest laialdaselt erinevates kosmeetikatoodetes, nt keha losjoonides, kreemides, kehavõides, seepides ja kehaniisutajates. Kitsepiima pulber on silmapaistvalt hea koostisosa tundliku naha kosmeetikas, millel on sama pH nagu inimese nahal, mis tähendab, et ta ei ärrita naha pH taset ning aitab vähendada naha kuivust. Kitsepiima pulber on populaarne enda niisutavate omaduste poolest, mis aitab tõmmata nahale…
    • Vali
  • Ksantaan (Xanthan Gum Clear) 100-300 g Kiirvaade
    • Ksantaan (Xanthan Gum Clear) 100-300 g Kiirvaade
    • Ksantaan (Xanthan Gum Clear) 100-300 g

    • 6.5017.90
    • Kosmeetiline ksantaankumm on paksendav koostisosa, 100% naturaalne. Ideaalne kasutamiseks looduslikes dušigeelides ja shampoonides kui ka kreemides ja losjoonides. Tootesse vajalik lisada väga väikeses koguses (alla 1%), et saavutada väga head tulemused- paksendab, loob korraliku viskoossuse ja erinevaid geele valmistades ei muuda toodet häguseks (jääb läbipaistvaks). Lisaks toimib emulsiooni stabiliseerijana ja pindaktiivse ainena. Antud toode on spetsiaalselt loodud kosmeetikas kasutamiseks, mis…
    • Vali
  • Nõiapuu vesi 100 ml- 1 L Kiirvaade
    • Nõiapuu vesi 100 ml- 1 L Kiirvaade
    • , , ,
    • Nõiapuu vesi 100 ml- 1 L

    • 4.5021.90
    • 100% looduslik nõiapuu vesi. Põhiliselt kasutatakse nõiapuu vett naha puhastamiseks ja loodusliku toonikuna neile, kellel on rasune nahk. Kasutatakse ka meigieemalduseks. Mõjub nahale rahustavalt, vähendab punetust ja pinguldab nahka. Lisaks sobib lisandina erinevatesse nahahooldustoodetesse (näomaskid, kreemid, losjoonid jne), nt täielikult või osaliselt vee asemel. Sobib hästi kasutamiseks ka vannipallides, sest tavaline vesi võib põhjustada vannipallide murenemist. Looduslik nõiapuu destillaat on…
    • Vali
  • Pantenool 50 g- 100 g Kiirvaade
    • Pantenool 50 g- 100 g Kiirvaade
    • Pantenool 50 g- 100 g

    • 6.5011.90
    • Pantenooli (Panthenol) tuntakse ka provitamiin B5 nime all, mis on tavapärane komponent erinevates kosmeetikatoodetes, mis on mõeldud juustele, nahale ja küüntele. Seetõttu kasutatakse seda erinevates kreemides, losjoonides, niisutajates, seerumites ja shampoonides. Looduslik päritolu. Pantenool muudab naha pehmeks, niisutatuks ja elastseks. Osaleb aktiivselt ka naha taastamise protsessis. Pantenool tõmbab niiskust nahale ja juustele ning aitab seda säilitada- selline kombinatsioon aitab valmistada…
    • Vali
  • Polüsorbaat 20 (100 ml- 1 L) Kiirvaade
    • Polüsorbaat 20 (100 ml- 1 L) Kiirvaade
    • Polüsorbaat 20 (100 ml- 1 L)

    • 3.9017.90
    • Polüsorbaat 20 on taimsel baasil emulgaator, mida kasutakse õlide sidumiseks veega. Nahale rahustava ja pehmendava toime ja omadustega. Peamiselt kasutatakse eeterlike- või aroomiõlide sidumiseks veega, nt dušigeelides/ shampoonides, vanniõlides ja teistes vedelal kujul toodetes, samas kasutatakse ka kreemides. Aitab säilitada toote läbipaistvust, et toode ei muutuks häguseks. Allpool leiate täpsemad kasutamise juhised.
    • Vali
  • SCI helbed 100 g- 1 kg Kiirvaade
    • SCI helbed 100 g- 1 kg Kiirvaade
    • SCI helbed 100 g- 1 kg

    • 3.9029.00
    • SCI helveste (naatriumkokoüülsetionaat) puhul on tegemist kookosõli baasil valmistatud õrna pindaktiivse ainega, mis annab kosmeetikatoodetele rikkaliku siidise vahutavuse ja puhastavad omadused. Tegemist on väga populaarse maheda pindaktiivse ainega, mida kasutatakse peamiselt tahkete šampoonide valmistamiseks, kuid kasutatakse tihti ka seepides, dušigeelides, vannipallides, näopuhastusvahendites jne. Tänu õrnatoimelisele vahule muudab SCI naha ja juuksed pehmeks ja niisutatuks. Taimsel baasil, sobib ka veganitele. Kasutamine:…
    • Vali
  • Steariinhape 100 g- 300 g Kiirvaade
    • Steariinhape 100 g- 300 g Kiirvaade
    • Steariinhape 100 g- 300 g

    • 3.908.50
    • Steariinhappel on ideaalsed paksendavad omadused ja aitab luua luksuslikku tunnetust valmistootele, eemaldades tootest selle „vesise“ tunde. Annab tootele ka säilitavaid omadusi. Taimsel baasil. Steariinhappel on võimekus siduda endaga vee ja õli koostoimes ka mustust, mis muudab selle ideaalseks ka erinevates naha puhastustoodetes, et eemaldada nahapinnalt surnud naharakke, rasu ja muud mustust.
    • Vali
  • Stearüülalkohol 100 g-300 g Kiirvaade
    • Stearüülalkohol 100 g-300 g Kiirvaade
    • Stearüülalkohol 100 g-300 g

    • 3.908.50
    • Stearüülalkoholi puhul on tegemist loodusliku alkoholiga, taimsel baasil. Toimib kaasemulgaatorina. Stearüülalkoholil on paksendavad (suurendab viskoossust) ja stabiliseerivad omadused kõikides emulsioonides. Suurendab toote võimekust vahutada. Loob nahale mõnusalt pehme, niisutatud ja sileda tunde. Kasutatakse peamiselt losjoonides, juustehooldus toodetes, raseerimistoodetes ja kreemides.
    • Vali
  • Valged mesilasvaha padjakesed 100 g- 1 kg Kiirvaade
    • Valged mesilasvaha padjakesed 100 g- 1 kg Kiirvaade
    • , ,
    • Valged mesilasvaha padjakesed 100 g- 1 kg

    • 3.9089.90
    • Naturaalsed valged mesilasvaha padjakesed. Kasutatakse peamiselt kosmeetilisel eesmärgil ning küünalde valmistamiseks. Valgete mesilasvaha padjakeste eelis on värvi puudumine, mis aitab valmistada nt valgeid tooteid või kui on soov lisada värve, siis ei sega kollase mesilasvaha toon soovitud värvi saavutamist. Valged mesilasvaha padjakesed on neutraalse lõhnaga. Kosmeetikas kasutatakse tihti loodusliku paksendajana, sobib kasutamiseks erinevates kreemides, salvides, huulepalsamites jne. Mesilasvaha tekitab nahale…
    • Vali
  • Ceteareth-20 (100 g- 300 g) Kiirvaade
    • Ceteareth-20 (100 g- 300 g) Kiirvaade
    • Ceteareth-20 (100 g- 300 g)

    • 4.2010.90
    • Ceteareth-20 on universaalne emulgaator, mis on sobilik kasutamiseks enamike õlidega. Ceteareth-20 annab tootele ilusa läike ja lisab siidisust. Ceteareth-20 on ka pindaktiivne aine, mis aitab väga edukalt eemaldada nahalt mustust ja rasu. Saab kasutada tootes ainukese emulgaatorina, kuid vajadusel võib lisada ka teisi emulgaatoreid, et emulsiooni stabiliseerida.  
    • Vali
  • Emulgeeriv vaha BP 100 g- 300 g Kiirvaade
    • Emulgeeriv vaha BP 100 g- 300 g Kiirvaade
    • Emulgeeriv vaha BP 100 g- 300 g

    • 3.707.90
    • Emulgeeriva vaha BP puhul on tegemist emulgaatori ja paksendajaga ühes tootes. Kasutatakse ka emulgaator NF-i asemel, mis on levinud pigem USA-s. BP seob efektiivselt vee ja õli omavahel erinevates kreemides, losjoonides ja kehavõides. Lihtne kasutada. Sisaldab tsetearüülalkoholi, seetõttu täiendavalt kaasemulgaatorit tingimata lisada ei ole vaja  
    • Vali
  • Tsetearüülalkohol 100g- 300 g Kiirvaade
  • Tsetüülalkohol 100g-300 g Kiirvaade
    • Tsetüülalkohol 100g-300 g Kiirvaade
    • Tsetüülalkohol 100g-300 g

    • 3.908.50
    • Tsetüülalkohol on taimset päritolu, toodetud kookosest. Tsetüülalkohol on väga vajalik koostisosa kosmeetikatoodete valmistamisel- toimib naha niisutaja ja pehmendajana, emulsiooni stabiliseerijana ning paksendajana. Kasutatakse nii kreemides, losjoonides, kehavõides, näopuhastajates, dušigeelides, shampoonides jne. Juustehoolduses annab toodetele niisutavad omadused, parandab viskoossust ja lisab vahutavust. Kreemid muudab mõnusalt sametiseks ja niisutavaks. Tsetüülalkohol toimib kaasemulgaatorina.
    • Vali
  • Detsüülglükosiid (100 ml-250 ml) Kiirvaade
    • Detsüülglükosiid (100 ml-250 ml) Kiirvaade
    • Detsüülglükosiid (100 ml-250 ml)

    • 4.909.90
    • Detsüülglükosiid on naturaalne pindaktiivne aine, mis on ideaalne vahutavate ja puhastavate toodete jaoks. Detsüülglükosiid toimib vahutava koostisosana. Nahale õrn ning ei kuivata nahka, seega sobib hästi ka hügieenitarvete valmistamiseks- raseerimisvahud, niisked salvrätid, vedelseebid jne. Aitab nahka niisutada ning vähendada sügelustunnet. Detsüülglükosiid loob tootele erakordselt hea ja stabiilse vahutavuse, mis sobib seetõttu ka eriti hästi shampoonidele ja vannitoodetele. Lisaks kasutatakse näopuhastustoodetes.…
    • Vali
  • Polüsorbaat 80  (100 ml-1 L) Kiirvaade
    • Polüsorbaat 80  (100 ml-1 L) Kiirvaade
    • Polüsorbaat 80 (100 ml-1 L)

    • 3.9017.90
    • Polüsorbaat on nahahoolduses ohutu aine, mida kasutatakse emulgaatorina õli ja vee kombineerimiseks. Polüsorbaat 80 on nahka rahustav ja pehmendav. Parabeenivaba Vegan GMO vaba Ei ole loomade peal testitud pH: 5.6 - 8.0 Polüsorbaat on heakskiidetud Euroopa Liidu poolt kosmeetikatoodetes kasutamiseks. Allpool leiate täpsemad kasutamise juhised.
    • Vali
  • E-vitamiin 20 ml- 100 ml Kiirvaade
    • E-vitamiin 20 ml- 100 ml Kiirvaade
    • E-vitamiin 20 ml- 100 ml

    • 4.9018.90
    • 100% naturaalne E-vitamiin, mis sisaldab tokoferoole 70%. E-vitamiin on viskoosse konsistentsiga ja kuldse-oranži värvusega. Ideaalne lisand kõikidele naha ja juuste õlisegude retseptidele. E-vitamiin on vananemisvastase ja kortse vähendava toimega. Naturaalne E-vitamiin ei ole küll säilitusaine, kuid ta on väga hea antioksüdant ning pikendab oluliselt taimsete õlidega kosmeetikatoodete säilivusaega (nt erinevad kreemid). E-vitamiini kasutatakse ka vett sisaldavates kosmeetikatoodetes, kuid seal tuleks…
    • Vali
  • Mentooli kristallid 50 g- 100 g Kiirvaade
    • Mentooli kristallid 50 g- 100 g Kiirvaade
    • Mentooli kristallid 50 g- 100 g

    • 6.9012.50
    • Mentooli kristalle toodetakse piparmündi eeterlikust õlist, millel on värskendav piparmündi aroom. Mentool on tuntud enda värskendavate, valu vaigistavate ja jahutavate omaduste poolest. Vähendab nahaärritusi ja lihaspingeid. Leevendab stressi ja ärevust. Mentooli kasutatakse erinevates kreemides, salvides, šampoonides, losjoonides ja parfüümides. Sobib ka saunas kasutamiseks (lisades veidi kristalle vee hulka) mõnusalt värskendava aroomi saamiseks. Jahutavate omaduste tõttu kasutatakse ka päikesepõletuste leevendamiseks. Lahustuv…
    • Vali
  • Tsinkoksiid 100 g- 500 g Kiirvaade
    • Tsinkoksiid 100 g- 500 g Kiirvaade
    • Tsinkoksiid 100 g- 500 g

    • 3.009.90
    • Tsinkoksiidi kasutatakse laialdaselt erinevates kosmeetika- ja nahahooldustoodetes, nt meigitoodetes, vannitoodetes, mähkmelööbe salvides, päikesekaitsetoodetes, seepides jne.  Tsinkoksiid toimib UV kiirguse kaitsena, mis aitab leevendada või ära hoida päikesepõletusi ja naha enneaegset vananemist. Aitab säilitada naha niiskusetaset. Tsinkoksiidil on ka antibakteriaalsed omadused, mistõttu sobib hästi ka aknelisele nahale. Aitab leevenda nahaärritusi. Tsinkoksiidi kasutatakse ka värvainena ja paksendajana. Valmistatud looduslikest mineraalidest. Päikesekaitse ja…
    • Vali