Rafineerimata kakaovõi 100 g- 1 kg

(2 arvustused)

4.2025.90

Rafineerimata kakaovõi, mida valmistatakse kakaopuu seemnetest. Toatemperatuuril tahke, kuid nahale kantuna sulab. Kakaovõid kasutatakse näiteks seepides, kehavõides, naha- ja juuksehooldus toodetes ja sobib ideaalselt ka huulebalsamite tegemiseks. Kakaovõid hinnatakse tema erakordselt heade niisutavate omaduste poolest, mis annab paljudele toodetele just selle erilisuse.

Kirjeldus

Kakaovõi puhul on tegemist ühe stabiilsema rasvaga, mis sisaldab hulgaliselt e-vitamiini ja antioksüdante, mis tagab ka pika säilivusaja 2-5 aastat.

Tagasihoidliku kakao lõhnaga, mis ei muuda lõpptoote lõhna, seega saab väga edukalt ka lisada aroomi- või eeterlikke õlisid.

Seepidele annab kakaovõi tugevust ja väga head niisutavad omadused, kasutada 10-15 % seebirasvadest. Kreemidele annab samuti niisutavaid omadusi ja muudab ka kreemi paksemaks. Kasutatakse ka nahahooldusvahendina päikesepõletuste, kriimustuste, rasedusarmide ennetamiseks ja kortsude puhul.

Rasvhapete koostis kakaovõis:
Palmitiinhape: 28%
Linoolhape: 3%
Oleiinhape: 36%
Steariinhape: 34%

Seebistumisarv (seebikivi): 0,137

INCI: Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter

2 arvustust tootele Rafineerimata kakaovõi 100 g- 1 kg

  1. hellehelle28 (toote omanik)

    Hea kakaovõi lõhnaga.

  2. Johanna (toote omanik)

    Rahul tootega, ilus korralik või nagu kakaovõi on ja beezikas- valge toon.

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga